Головна  →  Новини  →  15 листопада 2018

До Дня Гідності та Свободи у столиці відбудеться низка меморіальних і урочистих заходів

До Дня Гідності та Свободи у столиці відбудеться низка меморіальних і урочистих заходів

21 листопада День Гідності та Свободи у столиці відзначать низкою тематичних меморіальних, урочистих та культурно-мистецьких заходів. На виконання Указу Президента України «Про відзначення у 2018 році Дня Гідності та Свободи» у КМДА затверджено план заходів із підготовки та відзначення цього пам’ятного дня.

У заходах візьмуть участь представники органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, духовенства, громадськості, учасники революційних подій в Україні у 2004, 2013-2014 роках, учасники антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях, у місцях, пов’язаних із зазначеними подіями, зокрема, на Алеї Героїв Небесної Сотні.

21 листопада заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи відбудуться на вул. Хрещатик, 36.

18 листопада у Київському палаці дітей та юнацтва проведуть квест «Україна – країна нескорених».

Київський центр дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання проведе 21 листопада міський квест, присвячений Дню Гідності та Свободи.

У листопаді у закладах освіти організують фотовиставки «Блокпост пам’яті». Також організують тематичні уроки, виховні години, бесіди, просвітницькі заходи, творчі проекти, книжкові виставки, зустрічі учнівської молоді з учасниками подій Революції Гідності, покладання квітів до пам’ятних знаків, меморіальних дощок, місць поховань загиблих під час Революції Гідності.

Джерело: https://bit.ly/2ONgWHk

План заходів районних управлінь освіти міста Києва на сайті Департаменту освіти і науки: https://bit.ly/2PVV7Kx

Перейти до спискуВерсiя для друку