Головна  →  Новини районів  →  13 листопада 2018

Зустріч американських колег зі студентами та викладачами Київського коледжу легкої промисловості

Зустріч американських колег зі студентами та викладачами Київського коледжу легкої промисловості

7 листопада Вілма Еліза Фуентес, ассистент Віце-президента з академічних питань Коледжу Санта Фе (штат Флорида, США) відвідала Київський коледж легкої промисловості, де провела  зустріч зі студентами та викладачами

Зустріч відбулася у рамках унікального проекту Посольства США в Україні «Молодь проти насильства»,  «Упровадження інклюзивної освіти через молодіжне лідерство», на якій обговорили особливості навчання студентів з особливими потребами. Під час заходу переглянули світлини-спогади з минулих зустрічей,  обговорили, як розвивається інклюзія у Коледжі, які перспективи.  Вілма Фуенте акцентувала увагу на тому, що Коледж під керівництвом директора Ганни Щуцької постійно дбає про розвиток освітніх програм у відповідності до міжнародного наукового та педагогічного досвіду. З цією метою розвивається низка спільних проектів закладу  з закордонними партнерами, зокрема, вивчення досвіду інклюзивної освіти. Розширення міжнародних зв’язків в  Коледжі відбувається з метою інтеграції вищого навчального закладу у європейську та світову наукову спільноту в галузі освіти та соціального захисту. Особливо це стосується освіти та соціалізації людей з особливими освітніми потребами.

Доктор Вілма зазначила, що Коледж легкої промисловості є унікальним навчальним закладом і співробітники мають берегти і примножувати свої традиції.

Перейти до спискуВерсiя для друку