Головна  →  Новини  →  29 вересня 2014

Безпека у дошкільних навчальних закладах міста Києва

Безпека у дошкільних навчальних закладах міста Києва

Вересень – напружений місяць для освітян і малечі: після літа і пустощів так багато треба пригадати! Особливо це стосується безпеки поведінки на дорозі і в лісі, ігор з водою і вогнем, правил вживання продуктів - дарів природи тощо.

Тому вихованці дитячих садків столиці наполегливо засвоювали нові знання і правила, згадували вже вивчене, практично засвоювали дії - всі заплановані дорослими заходи були спрямовані на вироблення готовності дітей до вирішення нестандартних ситуацій.

А заходів було багато: дидактичні та сюжетно-ролеві ігри, цільові прогулянки «До країни безпеки», віртуальні екскурсії, тематичні заняття, спортивно-музичні розваги, мультимедійні презентації, конкурси, вікторини, виставки з вивчення правил поведінки у різних ситуаціях, зустрічі з представниками ДАІ і пожежниками, під час яких діти у цікавій, доступній  формі здобували необхідну життєву компетентність.

Долучили до засвоєння правил і батьків вихованців дитячих садків - педагоги провели з батьками зустрічі за круглим столом, вечори запитань та відповідей, виставки дитячих робіт, консультації, відкриті заняття, спільні  розваги. Співпраця та взаємодія педагогів і родин сприяє ефективному формуванню у дітей сталих навичок безпечної поведінки в оточуючому середовищі.

Фотоальбом

 

Перейти до спискуВерсiя для друку