Головна  →  Новини районів  →  8 листопада 2018

Свято футболу у Деснянському районі

Свято футболу у Деснянському районі

7 листопада 2018 року гімназія № 283 ІІ-ІІІ ступенів Деснянського району міста Києва гостинно зустрічала учасників заходу «Свято футболу», яке було започатковане у 2015 році.

Захід проводиться з метою популяризації шкільного футболу серед учнівської молоді. Це чудова нагода привітати юних футболістів, переможців і призерів районних змагань з футболу на призи Клубу «Шкіряний м’яч» та вчителів учасників перших «Ігор столичних освітян».

Для участі у заході в гімназію І-ІІІ ступенів № 283 завітали гості:

- голова Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації – Заболотний Геннадій Вадимович,

- голова постійної комісії з питань освіти і науки, молоді та спорту Київської міської ради – Старостенко Ганна Вікторівна,

- депутат Київської міської ради – Шарій Володимир Васильович,

- президент Федерації футболу міста Києва – Кочетов Ігор Миколайович,

- заступник президента Федерації футболу міста Києва – Старовойт Віктор Кіндратович,

- начальник Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації – Постолюк Тамара Казимирівна,

-  начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації – Оганесян Армен Вікторович.

З вітальним словом до присутніх звернулась голова постійної комісії з питань освіти і науки, молоді та спорту Київської міської ради Старостенко Ганна Вікторівна, яка відзначила  велику роль вчителя фізичної культури у сучасній освіті та вручила педагогам грамоти та подарункові сертифікати.

Президент Федерації футболу міста Києва Кочетов Ігор Миколайович подякував районній адміністрації за допомогу і сприяння в розвитку шкільного футболу та подарував Управлінню освіти футбольні м’ячі. Медалями Федерації футболу були нагороджені Ганна Старостенко і Володимир Шарій. Почесні грамоти від  Федерації футболу вручені Геннадію Заболотному і директорам закладів загальної середньої освіти – Віктору Сафіуліну, Галині Макітренко та Володимиру Гнатюку.

Також  грамоти отримали вчителі фізичної культури, які підготували команди-переможці районних змагань з футболу – Ростислав Касілов, Сергій Бишовець,Ольга Корнієнко.

Шкільні команди-переможці були нагороджені великими Кубками, учні відзначені медалями та грамотами Управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

За сприяння Ганни Старостенко кожна команда отримала у подарунок комплект футбольних м’ячів.

Справжньої прикрасою свята стали художні виступи учнів гімназії та музичний супровід свята, який дарував естрадно-духовий оркестр «Візерунки».

Перейти до спискуВерсiя для друку