Головна  →  Новини районів  →  22 жовтня 2018

Зустріч з шкільним офіцером поліції у школі № 96 імені О.К. Антонова

Зустріч з шкільним офіцером поліції у школі № 96 імені О.К. Антонова

19 жовтня 2018 р. у спеціалізованій школі № 96 імені О.К Антонова шкільний офіцер поліції Полюхович Микола Миколайович  провів серію  занять з учнями. Проведені бесіди  для учнів 1-х, 6-х, 7-х, 8-х, 9-х та 10-х класів покликані запобігти конфліктам та правопорушенням серед школярів,   пояснюють небезпеку наркотичних речовин та нагадують правила  дорожнього руху. Шкільний офіцер поліції Полюхович М.М. регулярно зустрічається з дітьми під час навчального року та на канікулах, проводить з ними різноманітні зустрічі і бесіди та займається профілактикою правопорушень у  СШ № 96 імені О.К. Антонова.

Микола Миколайович ознайомлює  учнів школи  з правилами поводження у громадських місцях, з видами правопорушень, які часто зустрічаються у шкільному середовищі та на вулиці, з правилами безпечного поводження    в Інтернеті та звертає увагу на види відповідальності учнів та їх батьків за скоєні правопорушення, нагадує та пояснює правила дорожнього руху. Також офіцер запросив всіх учнів школи на он-лайн тренінги Національної програми попередження дорожньо-транспортного травматизму дітей та молоді http://trafficchallenge.com.ua/frosh/online-live-stream/

Адміністрація школи та учнівський колектив вдячні представникам цих служб за співпрацю та високий професіоналізм та сподівається на подальші зустрічі.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку