Головна  →  Новини  →  19 жовтня 2018

У Києві відбудеться Десята міжнародна виставка “Інноватика в сучасній освіті”

У Києві відбудеться Десята міжнародна виставка “Інноватика в сучасній освіті”

Інтерактивні комплекси та системи, наочно-дидактичні матеріали, мобільні меблі та обладнання. Ці та інші сучасні рішення для освітнього простору презентують для учасників Десятої міжнародної виставки “Інноватика в сучасній освіті”, яка наприкінці жовтня відбудеться у Києві. У заході візьмуть участь 550 учасників із 25 регіонів України, а також освітяни з Чехії, Словаччини, Польщі, Болгарії, США та Франції.

Учасники виставки ознайомляться з інноваційними можливостями SТЕM-освіти, дізнаються як втілювати в життя ідеї Нової української школи, застосовувати інтерактивні технології у роботі з учнями та використовувати сучасне обладнання.

Загалом планується понад 60 конференцій, презентацій, семінарів, тренінгів, майстер-класів. Усі спікери - профільні фахівці та науковці.

Виставка зацікавить освітян, які хочуть поділитися успішним педагогічним досвідом, творчими ідеями та зв'язками. Також він орієнтований на старшокласників, майбутніх абітурієнтів, студентів і їх батьків, які зацікавлені у виборі закладу освіти та отриманні інформації щодо умов вступу.  

У межах заходу також проведуть Восьму міжнародну виставку освіти за кордоном «World Edu».

Дата: 23-24 жовтня

Час: 10:00 – 18:00;

Дата: 25 жовтня

Час: 10:00 – 16:00

Адреса: Київський Палац дітей та юнацтва,  вул. І. Мазепи, 13 (метро «Арсенальна»).

Вхід вільний.

Організовує та проводить виставку компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

 Довідково.

Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» - найбільший в Україні професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій. На ньому презентують досягнення та кращий досвід національних і закордонних закладів освіти, експозиції виробників і постачальників навчального обладнання та технічних засобів, інноваційних програм і рішень для освіти. У межах виставки традиційно проходять науково-практичні конференції, семінари, презентації з актуальних проблем розвитку освіти.

Джерело: https://bit.ly/2yMipHX

Перейти до спискуВерсiя для друку