КМДА Київська міська державна адміністрація


5 жовтня 2018

Вуличний Фестиваль ідей

Вуличний Фестиваль ідей

02 жовтня 2018 року на площі біля Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації відбувся вуличний Фестиваль ідей серед учнівської молоді та педагогічних працівників закладів освіти Деснянського району, приурочений до Дня працівників освіти.

Мета Фестивалю ідей - популяризація винахідницької, науково-дослідницької, пошукової діяльності серед учнівської молоді; пошук, підтримка, розвиток творчого потенціалу здобувачів освіти та педагогічних працівників, підняття престижу вчительської праці.

Ідею проведення нашого Фестивалю підтримали представники громадських організацій, центрів, видавництв та вищих навчальних закладів. 

• Хіміко-технологічний факультет Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» імені Ігоря Сікорського;
•Видавництво «Ранок»;

• Національна академія наук України;

• Компанія ІТ-Інтегратор, яка презентувала сучасні шкільні STEM – лабораторії.

Для гостей та учасників вуличного Фестивалю були організовані майстер-класи, вікторини, презентації, ворк-шопи, виставки та майстерні на трьох імпровізованих вулицях : Дослідників, Майстрів та Конструкторів.

Голова Деснянської райдержадміністрації Геннадій Заболотний напередодні Дня вчителя відзначив кращих педагогів Деснянського району.
Подяки та Почесні грамоти найкращим працівникам освітньої галузі було вручено сьогодні під час святкового заходу до Дня працівників освіти – «Вуличного фестивалю ідей», на якому було представлено учнівські стартапи та проекти з винахідницької, науково-дослідницької та пошукової діяльності, виставку творчих робіт учнівської молоді.

 «Сьогодні ми ще раз переконалися в тому, що у Деснянському районі навчається талановита молодь. Учнівські стартапи, винахідницькі, науково-дослідницькі проекти, – вражають. Це може стати новим словом у розвитку науково-технічного прогресу. Звичайно такі досягнення учнів були б неможливі без знань, які вони отримують у школі завдяки щоденній наполегливій праці своїх вчителів. Ви заслуговуєте на повагу та любов кожного дня. Щиро вдячний кожному за ваші знання, сили, енергію та час, які ви даруєте дітям», – зазначив Геннадій Заболотний.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.