Головна  →  Новини  →  5 жовтня 2018

Цифрові інструменти Google для освітян столиці

Цифрові інструменти Google для освітян столиці

В рамках Українського місяця кібербезпеки, що проходить у жовтні,  Київська Мала академія наук разом з Торгово-промисловою палатою України запрошують педагогів столиці взяти участь у дистанційному навчальному курсі «Додатки Google в професійній діяльності викладача/адміністрації закладу освіти», який розпочинається 1 жовтня 2018 року.

В епоху цифрових трансформації, зростання потоків та обсягів інформації підвищуються вимоги до професіоналів в усіх сферах діяльності. Цифрова грамотність стає невід’ємною складовою освіти та виховання сучасної особистості, а її формування потребує відповідних компетенцій у працівників освітянської сфери. розрахована на 60 годин, вчителі та керівники закладів освіти зможуть

В ході дистанційного курсу, навчальна програма якого підвищити свою кваліфікацію та отримати навички використання цифрових інструментів  Google у педагогічній діяльності,  ознайомляться з матеріалами та ресурсами щодо кібербезпеки, організації безпечної роботи в світовому просторі тощо.

Тьютор дистаційного курсу – Антоніна Букач, Google for Education Trainer, автор курсів дистанційного навчання з цифрової грамотності для різних категорій користувачів.

Перейти до спискуВерсiя для друку