КМДА Київська міська державна адміністрація


3 жовтня 2018

Освітян Києва нагородили до Дня працівників освіти

Освітян Києва нагородили до Дня працівників освіти

3 жовтня 2018 року у Київському палаці дітей та юнацтва відбулись урочистості до Дня працівників освіти.

Майже півтори сотні освітян столиці були відзначені нагрудним знаком "Відмінник столичної освтіи" з виплатою премії у розмірі двох посадових окладів (12 освітян), нагородами Міністерства освіти і науки України (60 освітян) та Почесною грамотою Департаменту освіти і науки (42 освітянина).

Символічно, що нагородження працівників галузі освіти міста Києва відбувається у рік успішного старту й розбудови нової української школи, плекаючи принципи системи поглядів Василя Сухомлинського, 100-річчя від дня народження якого відзначає вся українська та світова спільноти.

Тож, усі нагороджені отримали  від Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України пам`ятну монету "Серце віддаю дітям".

Особливим блоком святкового заходу стала благодійна виставка - ярмарка "Від серця до серця", на якій були представлені роботи педагогічних працівників та майстрів закладів пропрофесійної освіти. Таким чином, освітяни вирішили зібрати кошти на лікування хворої дівчинки.

Нагадуємо, що в Києві працює 68 535 працівників освіти, з них 39 456 — педагоги.

День вчителя святкують в Україні у першу неділю жовтня. Мало не кожен в цей день згадує шкільні роки, першу вчительку, однокласників і, безумовно, – свого улюбленого викладача… Того, хто став найкращим порадником, навчив осягати нове та пам’ятати про головне! Природно, що кожен педагог займає своє місце в тисячах сердець своїх учнів! Учитель — це не професія, це поклик, це доля….



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.