КМДА Київська міська державна адміністрація


3 жовтня 2018

Урочистості до дня народження Спеціалізованої школи №40

Урочистості до дня народження Спеціалізованої школи №40

Наприкінці вересня далекого вже, 1953 року,  спеціалізована школа № 40  гостинно відчинила двері для своїх учнів. Проминули роки, змінились сторіччя, навіть держава змінилась – нині школа є одної з найкращих, найкреативніших представниць Нової української школи  у Святошинському районі і знаною у столиці незалежної України, місті Києві.

Тож наприкінці вересня 2018 року школа святкує свій 65-річний ювілей, який об'єднав в одну дружну і велику сім'ю педагогів, випускників, батьків, учнів.

Ювілейне свято відкрив директор школи Олександр Полторацький та ведучі свята - учні школи, які представили почесних гостей свята - голову Святошинського району в місті Києве державної адміністрації Володимир Олександрович Каретка, першого заступника голови Святошинського району в місті Киеве державної адміністрації Наталію Геннадіївну Гусєву і начальника управління освіти Святошинської РДА Юрій Дубовецького.

Музично-хореографічний подарунок старшокласників - виконали для всіх гостей святкового торжества учні 11 класів.

Колектив учителів школи був нагороджений почесною грамотою Святошинський район в місті Києве державної адміністрації, вручаючи які ДИРЕТОР школи, Володимира Олександрович зокрема висловив «... глибоку вдячність за особистий внесок, який ви внесли в розвиток освітньої системи Святошинського району міста Києва, за творчий підхід до справи виховання і освіти підростаючого покоління. У день знаменного ювілею бажаємо вам примножувати славні традиції школи, втілювати в життя всі починання і досягати подальших успіхів у вашій плідній діяльності ... »

Гості святкової лінійки привітали школу з ювілейним Днем народження і представили усім присутнім дорогий подарунок - реконструйований великий спортивний зал, урочисте відкриття якого стало «родзинкою» свята. Стрічку розрізали голова Святошинського району в місті Києве державної адміністрації Володимир Каретка та президент школи Тетяна Заборовець.

Вітаючи колектив школи, учнів та батьків, начальник управління освіти Святошинської РДА Юрій Дубовецький зауважив, що «... Педагогічний колектив школи по праву вважається одним з кращих в Святошинському районі. Школа живе і виконує важливе державне призначення - готує до дорослого життя нове покоління. Я бажаю Вам невичерпного благородства і подвижництва душі, успіхів у справі виховання нового покоління - громадян двадцять першого століття з високим рівнем культури і освіти, в руках яких майбутнє нашої Батьківщини. Завзятості, наполегливості в досягненні мети, допитливості, терпіння, здоров'я, творчих успіхів і благополуччя ».

 Далі Олександр Едуардович привітав всіх присутніх в залі зі знаменною подією, висловив слова подяки вчителям, які працюють сьогодні в школі, і ветеранам педагогічної праці за професійну майстерність, самовіддану працю, душевну теплоту і щедрість.

Він розповів про діяльність установи по оновленню освітнього процесу; відзначив кращих педагогів школи, які є переможцями професійних конкурсів, про видатних вчителів школи, чий праця була відзначена в громадському  загальношкільних рейтингу «Учитель року - 2018». Кращих з кращих вітали заступник голови Святошинського району в місті Киеве державної адміністрації Наталія Геннадіївна Гусєва і начальника управління освіти Святошинської РДА Юрій Дубовецький, нагородивши пам'ятними знаками - статуетками та дипломами, а зал вітав улюблених вчителів оплесками та квітами.

Багато поколінь киян отримали в зірковості сороковий школі міцні і різнобічні знання, що стали фундаментом успішної дорослому житті, адже саме в школі відбувається зародження і розвиток паростків духовності і національної культури. Закладені в школі фундаментальні основи знань забезпечують випускникам школи подальший особистісний та професійний ріст.

Сьогодні в школі живуть і продовжуються традиції, закладені першими поколіннями педагогів і учнів. Про нашу школу можна з упевненістю сказати, що у неї є завидне минуле, хороше сьогодення і прекрасне майбутнє.

Всі учасники свята і гості в залі виконали пісню-привітання:

«З Днем народження тебе!

З Днем народження тебе!

З днем ​​народження, наша школа,

Вітаємо тебе! »

Співпраця педагогів, батьків і громадськості - це спільне рішення освітніх і виховних завдань.

Найближчими союзниками в навчанні і вихованні є батьки. Саме вони надають підтримку всім інновацій, реалізованих в школі.

Щирі вітання батьки наших учнів висловили, представивши солодкі подарунки для школярів - тематичні торти, пироги та інші солодощі, вручаючи які батьки адресували дітям найщиріші і теплі побажання - побажання успішного навчання в успішній школі.

 З Ювілеєм, улюблена школа!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.