Головна  →  Новини  →  8 січня 2014

Комп'ютеризація - 2013

Протягом червня-липня 2013 року Координаційним центром ІКТ Департаменту освіти і науки, молоді та спорту м. Києва здійснено моніторингове дослідження стану забезпеченості навчальних закладів Києва персональними комп'ютерами. Дослідження показало 31 найпроблемніший загальноосвітній навчальний заклад з найвищим співвідношенням кількості дітей на один комп'ютер. Ці заклади отримали у 2013 році по одному навчально-комп'ютерному комплексу у конфігурації «10+1».

Відповідно до нового державного стандарту освіти починаючи з 2013 року запроваджено вивчення курсу інформатики з 2-го класу. У зв'язку з цим, Департаментом освіти і науки, молоді та спорту м. Києва забезпечено 40 загальноосвітніх навчальних закладів комплектами ноутбуків. Особлива увага зверталася на окремі ЗНЗ І ступеня (школи - дитячі садки, навчально-виховні комплекси, початкові школи).

У 2013 році продовжено комп'ютеризацію дошкільних навчальних закладів. 142 дитсадки забезпечені персональними комп'ютерами. Нагадаємо, що 2010 року вперше в Києві 331 дошкільний навчальний заклад отримав автоматизовані робочі місця.

Перейти до спискуВерсiя для друку