КМДА Київська міська державна адміністрація


10 вересня 2018

У Дніпровському районі реконструюють спортивний майданчик для 150 школярів

У Дніпровському районі реконструюють спортивний майданчик для 150 школярів

Протягом двох років у Дніпровському районі реконструюють спортивний майданчик спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 120 із поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу на вул. Райдужна, 17-Б у Дніпровському районі. Після оновлення у комфортних умовах займатися спортом зможуть до 150 школярів одночасно. Про це йдеться у розпорядженні КМДА.

Майданчик для занять спортом побудовано у 1982 році. За 35 років експлуатації його оснащення вийшло з ладу і потребує заміни. Тренажери, футбольне поле, гімнастичне містечко перебувають в аварійному стані, що не дає учням можливості займатися фізкультурою. Реконструкцію проведуть без зміни зовнішніх розмірів шкільного стадіону, проте передбачать більш раціональне використання його території та оптимальні умови для занять 150 дітей одночасно.

Відповідальність за виконання робіт в установлені терміни, раціональне і цільове використання бюджетних коштів несе замовник робіт – Дніпровська районна державна адміністрація. Виконавців зобов’яжуть надати гарантії якості робіт і строк експлуатації не менше, ніж 10 років із можливістю повернення коштів у разі порушення умов договору щодо вартості і обсягів робіт.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.