Головна  →  Новини  →  16 серпня 2018

Місто відновлює роботи на низці освітніх довгобудів столиці – Валентин Мондриївський

Місто відновлює роботи на низці освітніх довгобудів столиці – Валентин Мондриївський

Київ продовжує відновлювати роботи на освітніх довгобудах столиці. Зокрема, таким об’єктом є школа І-ІІІ ступенів № 151 на вул. Лісничій, 3, яку сьогодні проінспектував за дорученням Київського міського голови заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський.

Він зауважив, що відкриття нових та реконструкція існуючих комунальних навчальних закладів є необхідним для забезпечення освітніх потреб киян.

«У такому густонаселеному районі як Голосіївський є гостра необхідність у нових освітніх закладах, оскільки старі переповнені на понад 150%. Складна історія школи № 151 триває з 2006 року, проте у 2007 роботи із будівництва було призупинено. Наразі у школі виконують другу чергу будівельних робіт. Після їхнього завершення учні отримають нову спортивну та актову зали, їдальню, бібліотеку, на які у районі чекають 12 років. Сподіваюся, що роботи завершимо цьогоріч», – зазначив Валентин Мондриївський.

Заступник голови КМДА зауважив, що перший пусковий комплекс було введено в дію у 1999 році. Частина класів обладнана за концепцією «Нової української школи». Уже закуплено сучасні дидактичні матеріали, меблі-трансформери, необхідне обладнання для початкових класів.

«Протягом цього року місто ставить перед собою завдання завершити будівництво ще двох закладів. Зокрема, сьогодні триває друга черга реконструкції старого корпусу школи № 23 у Деснянському районі. Також після 24-річної перерви завершено роботи у школі № 334 Дарницького району», – сказав Валентин Мондриївський.

Перейти до спискуВерсiя для друку