Головна  →  Новини  →  14 серпня 2018

Літній англомовний табір «Discover your mission» у НВК № 167 Дніпровського району

Літній англомовний табір «Discover your mission» у НВК № 167 Дніпровського району

Літній англомовний табір “Discover your mission” в НВК № 167 м. Києва проходив у міжнародному форматі GoCamp за участю волонтерів із Алжиру та Китаю, Аміни та Крісті.


Впродовж десяти днів учасники табору працювали над цікавими проектами, готувати презентації, створювати постери, організовували концерти та спортивні змагання.
Незабутньою стала зустріч з креативною та сповненою ентузіазму командою Shap Chat, під час якої діти змогли зануритися у спілкування англійською мовою, долучитися до динамічних інтерактивних ігор та до створення кумедних відеороликів.


Ми безмежно вдячні команді GoCamp за підтримку та можливість брати участь у міжнародному волонтерському освітньому проекті GoCamp.


Завдяки злагодженій роботі кафедри вчителів англійської мови та волонтерів, підтримки батьків, життя в таборі було насичене цікавими подіями та позитивними емоціями. Особлива подяка директору НВК № 167 Кавун Олені Володимирівні, яка завжди готова підтримати новітні освітні ініціативи задля високих здобутків у навчанні та вихованні наших учнів.

Перейти до спискуВерсiя для друку