КМДА Київська міська державна адміністрація


13 серпня 2018

Організація літнього оздоровлення та відпочинку в закладах дошкільної освіти Святошинського району

Організація літнього оздоровлення та відпочинку в закладах дошкільної освіти Святошинського району

Організація літнього оздоровлення та відпочинку має велике значення для відновлення сил та поліпшення стану здоров’я дошкільників.

З метою забезпечення ефективного оздоровлення та цікавого відпочинку в закладах дошкільної освіти Святошинського району діти частіше влітку бувають на свіжому повітрі. І саме тут, на майданчиках закладів, відбуваються основні оздоровчі заходи. Це і щоденна ранкова гімнастика, загартовуючі процедури, пошуково-дослідницька діяльність.

Вихователі використовують усі можливості природного середовища для організації літніх міні-занять, що також проводяться на свіжому повітрі. Дошкільнята полюбляють лялькові театри, спортивні розваги та змагання, які проводять педагоги закладів.

Режим дня сформований з метою максимального перебування дітей на свіжому повітрі та активного відпочинку, проведені веселі та цікаві заходи надовго запам’ятаються малюкам. Адже педагоги завжди придумують для дітей щось корисне та цікаве , щоб дзвінів дитячий сміх, а очі блищали радістю та живою цікавістю!

 

 

 

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.