Головна  →  Новини  →  9 серпня 2018

Колектив Департаменту освіти і науки глибоко сумує і висловлює щирі співчуття рідним, близьким та колегам з приводу смерті Трохіної Ольги Анатоліївни, завідуючої закладу дошкільної освіти №305

Колектив Департаменту освіти і науки глибоко сумує і висловлює щирі співчуття рідним, близьким та колегам з приводу смерті Трохіної Ольги Анатоліївни, завідуючої закладу дошкільної освіти №305

Департамент освіти і науки з сумом та почуттям глибокої скорботи повідомляє, що 9 серпня 2018 року пішла з життя Трохіна Ольга Анатоліївна, яскравий управлінець, талановитий методист та щира людина, директор закладу lдошкільної освіти № 305 Голосіївського району м. Києва.

Трохіна  Ольга  Анатоліївна  народилася 31  березня 1981 року на Київщині. Розпочала педагогічну діяльність у 2000 році помічником вихователя дошкільного навчального закладу. Завершивши навчання у Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова, працювала вихователем дошкільного навчального закладу № 641, вихователем-методистом дошкільного навчального закладу № 726. У ці роки проявила себе талановитим педагогом і творчим методистом. У лютому 2015 року Ольга Анатоліївна була призначена директором закладу дошкільної освіти № 305, який відкрився після капітального ремонту.

За час роботи на посаді директора закладу Трохіна О.А.  організувала сталий колектив педагогів-однодумців, справжніх професіоналів своєї справи. Очолюваний нею садочок став осередком комфорту для перебування і виховання дітей.

Трохіна Ольга Анатоліївна  була талановитим і  неординарним керівником, яка любила свою роботу та вміла знайти підхід до кожної дитини, завжди підтримувала  творчі ідеї  та ініціативи своїх колег, прислуховувалася до батьків, уміло залучаючи їх до співпраці.

Але найбільшим її надбанням є повага та шана широкого освітнього загалу Голосіївського району та міста Києва.

Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Трохіної Ольги Анатоліївни та висловлюємо щирі співчуття колективу дошкільного навчального закладу № 305, рідним і близьким покійної.

Ольга Анатоліївна назавжди залишиться безперечним авторитетом та неперевершеним керівником в серцях тих, хто знав її та працював разом з нею.

Царства небесного її душі і доземної вічної пам’яті.

Колектив Департаменту освіти і науки, молоді та спорту.

Перейти до спискуВерсiя для друку