Головна  →  Новини  →  2 серпня 2018

Гімназію № 59 імені О. М. Бойченка реконструюють із прибудовою будівель і споруд

Гімназію № 59 імені О. М. Бойченка реконструюють із прибудовою будівель і споруд

Гімназію № 59 імені О. М. Бойченка на вул. Великій Китаївській, 85 у Голосіївському районі Києва планують реконструювати із прибудовою будівель і споруд. Підписано відповідне розпорядження КМДА.

Реконструкція будівлі гімназії серед іншого включає роботи із утеплення фасаду та фундаменту, заміну покрівлі з утепленням та заміну внутрішніх і зовнішніх мереж, що дозволить значно знизити втрати тепла та покращити показники енергозбереження. Крім того, проектна потужність запланованої прибудови до загальноосвітнього навчального закладу складає 800 учнів, що дозволить забезпечити потребу мешканців мікрорайону в отриманні освіти. Варто зазначити, що заклад було побудовано у 1936 році.

Замовником робіт визначено Голосіївську районну в місті Києві державну адміністрацію, яка має у встановленому порядку отримати вихідні дані для проектування, визначити генеральну проектну та підрядну будівельну організації для виконання робіт, а також забезпечити у 2018 році розроблення проектної документації, проведення її експертизи та затвердження. Крім того, замовник має обов’язково передбачити умови щодо надання підрядною будівельною організацією гарантії якості виконання робіт і встановити гарантійний строк експлуатації об’єкта не менше ніж 10 років. Здійснити реконструкцію планують у 2018-2019 рр.

Перейти до спискуВерсiя для друку