Головна  →  Новини  →  19 липня 2018

Претенденти на посади керівників шкіл на ІІІ етапі конкурсу презентували своє бачення розвитку закладів освіти Києва

Претенденти на посади керівників шкіл на ІІІ етапі конкурсу презентували своє бачення розвитку закладів освіти Києва

Сьогодні, 18 липня, у Київському університеті імені Бориса Грінченка відбувся ІІІ етап конкурсного відбору на заміщення вакантних посад керівників закладів загальної середньої освіти. На цьому етапі кандидати презентували перед конкурсною комісією своє бачення майбутнього розвитку закладу освіти, у якому вони хочуть працювати. Очолила конкурсну комісію голова постійної комісії Київради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Ганна Старостенко.

«Сьогодні комісія має обрати десять найкращих, найбільш ефективних керівників київських шкіл, які будуть не лише хорошими педагогами, але й ефективними менеджерами, які щиро захоплені своєю справою. Київська влада проводить конкурсний відбір вже третій рік поспіль, та із року в рік кандидати демонструють кращі презентації щодо розвитку майбутнього школи та мають чіткіше розуміння специфіки роботи на посаді, на яку вони претендують. Ми як міська влада створюємо не тільки сучасні умови навчання для дітей, але й сучасні умови для роботи освітян! Тому розраховуємо, що до закладів освіти столиці прийдуть дійсно кваліфіковані менеджери, які готові розвивати школи та садочки», – зазначила голова постійної комісії Київради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Ганна Старостенко.

Вона повідомила, що сьогодні конкурсна комісія підіб’є підсумки результатів ІІ і ІІІ етапів конкурсного відбору. Після обрання переможців, їхні кандидатури будуть подані на погодження до постійної комісії Київради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту, районних в місті Києві державних адміністрацій та Департаменту освіти і науки. Результати відбору у стислі терміни будуть оприлюднені на Єдиному веб-порталі територіальної громади Києва.

«Сподіваюсь, що до кінця серпня ми зможемо запропонувати ці кандидатури, які у подальшому стануть керівниками закладів, де сьогодні є вакансії», – підсумувала Ганна Старостенко.

Переглянути засідання конкурсної комісії на заміщення посад керівників закладів загальної середньої освіти за посиланням: https://youtu.be/0EFWUBM3c7c.

Переглянути засідання конкурсної комісії на заміщення посад керівників закладів дошкільної освіти, яке відбулося 17 липня, – за посиланням: https://youtu.be/KB-YidFltd8.

Перейти до спискуВерсiя для друку