Головна  →  Новини  →  10 липня 2018

Зеніт навчального збору юних дослідників

Зеніт навчального збору юних дослідників

В агротехнічному коледжі в селищі Немішаєво успішно проходить навчальний збір юних дослідників столиці. Кожен день розписаний по хвилинах.

Біологи, мікробіологи, біохіміки вранці працюють в лабораторіях, на полях, ставках. Якщо є завдання, для виконання якого потрібно піти в інкубатор, приміщення для утримання коней, вівців, птиці, - вони біжать навипередки. Цікавими були екскурсії до українського дослідного інституту картоплярства, який знаходиться неподалік в с. Немішаєво.

Квадрокоптеристи створюють власні коптери, вчать їх літати та керують ними. Вони вранці перші виходять на стадіон, де розташовані ворота для польотів квадрокоптерів. Діти показують високі результати швидкості і точності керування.

Ще одна група – це юні психологи. На початку зміни вони проанкетували всіх учасників, зробили аналіз, результатів. Тепер готують матеріали для завершального зрізу.

І, звичайно, кожного дня є культурно-спортивно-розважальна програма. Саме у цей час в Немішаєво відбувся третій Фестиваль вуличних театрів. Юні дослідники з цікавістю дивилися виставу «Бойкот», зіграну своїми однолітками з с. Клавдієво. Ввечері довго обговорювали питання булінгу у своєму середовищі.

Темпи роботи зростають! Залишилися кілька днів, а так багато не встигли зробити!

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку