Головна  →  Новини районів  →  6 липня 2018

Новий освітній простір ЗЗСО Деснянського району

Новий освітній простір ЗЗСО Деснянського району

Справжній розвиток відбувається не стільки в процесі цілеспрямованого набуття знань на уроках, скільки в процесі реальної взаємодії з непередбачуваною різноманітністю освітнього простору в школі та у навколишньому світі. Це простір, у якому кожен учень може розвиватись і бути продуктивним.

Саме з цією метою у спеціалізованому навчально-виховному комплексі «Деснянка» з поглибленим вивченням англійської мови створений новий освітній простір ігрової кімнати, де панує гнучкість і динамічність просторової організації спільної та індивідуальної діяльності.  Для закладу це ще один крок у напрямку формування  простору нового мислення, нових сенсів.

Гра кольорів, казковий світ та натхнення реалізують на практиці ідеї сьогодення: вчитися можна мимоволі, вчитися можна граючись… Ця кімната покликана стати навчальним простором, що самоорганізується для Self-Organized Learning (самоорганізованого навчання), де кожна дитина є співтворцем нового, відкриває світ, у якому продукуватиме власні ідеї. Це місце для ранкових зустрічей та щоденних повідомлень, де можна занурюватися у глибини книг чи мандрувати Всесвітом, розвивати свої таланти чи досліджувати все, що нас оточує… І яке це безмежне щастя – створити власний освітній простір, сконструювати  креативний світ освіти, в якому дітям говорять навіть стіни…

Перейти до спискуВерсiя для друку