Головна  →  Новини районів  →  25 червня 2018

Участь школи №9 у першому Всеукраїнському командному чемпіонаті з Minecraft: Education Edition

Участь школи №9 у першому Всеукраїнському командному чемпіонаті з Minecraft: Education Edition

Команда школи №9 «Gold Builder» разом з вчителем інформатики Власенко Ю.М. взяли участь у першому Всеукраїнському командному чемпіонаті з Minecraft: Education Edition.  Чемпіонат організовано компанією Microsoft, де різні команди з усіх куточків України проявили свою креативність, критичне мислення, командну роботу у вирішенні завдання.

Minecraft: Education Edition — це віртуальний простір, який обмежує гравця лише його власною уявою. В умовах цієї гри є можливість вирішити поставлену задачу найкреативнішим способом, розвинути навички взаємодії та працювати в спільному просторі. За допомогою моделювання, проектування, програмування в Minecraft Education учні в інтерактивній формі отримають знання, формують освітні компетенції, розвивають навички роботи в команді, визначають ціннісні пріоритети.

Завданням Чемпіонату було будівництво «розумного міста» з архітектурним цікавим рішенням.

Учасники команди Gold Builder:

  1. Діброва Андрій (6-А)
  2. Назаренко Тетяна (6-А)
  3. Наумович Дмитро (6-А)
  4. Шульженко Владислав (6-А)

Учні в рамках Чемпіонату освоювали знання з різних предметів: математики (розрахунок та проектування моделі міста), фізики (альтернативні джерела енергії), інформатики (обробка даних, електроні системи), екології (роздільне сміття, його переробка), біології (теплиці, гідропоніка), художньої культури (архітектурні стилі), та побудували своє Smart City.

Освітня версія гри Minecraft Education дозволила дітям отримати знання в цікавій ігровій формі.

Адміністрація школи дякує учасникам команди та їх тренеру Власенко Юлії Миколаївні за злагоджену роботу в команді, креативність та чудовий результат!

Перейти до спискуВерсiя для друку