Головна  →  Новини  →  22 червня 2018

Цікавий відпочинок. Літо – 2018. Веселе завершення «Космічних пригод»

Цікавий відпочинок. Літо – 2018. Веселе завершення «Космічних пригод»

21 червня 2018 року  відбулося святкове закриття літнього клубу дозвілля «Острів Скарбів», який щорічно організовує для малих мешканців району Центр дитячої та юнацької творчості Деснянського району міста Києва. Цього року клуб відвідали 163 дитини.

Увесь відпочинок хлопчиків та дівчаток був присвячений космосу. Кожного дня на дітей чекали «Космічні пригоди», під час яких вони навчилися виготовляти цікаві поробки на «Планеті Рукоділля», «Планеті Паперопластики» та «Планеті ПластиЛінії», співати у «Пісенному сузір’ї», танцювати  під музику «Космічних ритмів», змагатися та весело проводити час в «Ігровому космольоті».

Під час свята  малеча разом з косморейнжерами подорожувала вигаданими планетами космічного простору та демонструвала всі набуті під час відпочинку навички: веселі танці, пісні про космічні простори, виставки малюнків та поробок про космос. Під час заходу усі охоче брали участь в естафетах, вікторинах, а у фіналі заходу влаштували справжній загальний танцювальний марафон!

Сюрпризом для малечі став подарунок на згадку ‑ міжгалактичні браслети, що світяться у темряві. «Космічні пригоди» завершились, але попереду ще багато літніх яскравих вражень.

Перейти до спискуВерсiя для друку