Головна  →  Новини  →  22 червня 2018

Цікавий відпочинок. Літо – 2018. Інтерактивна програма “Be happy” пришкільного табору відпочинку закладу загальної середньої освіти №169

Цікавий відпочинок. Літо – 2018. Інтерактивна програма “Be happy” пришкільного табору відпочинку закладу загальної середньої освіти №169

Еко-урок + Інтерактивна программа “Behappy

-   Представники компанії Хенкель провели зустріч з дітьми за темою “Стійкий розвиток”.

Програма допомагає відповісти на такі питання як:

Що я можу зробити,як дитина, маючи на меті захист довкілля?

Як і де я і моя родина може заощаджувати енергію і воду?

Чи можу я, як дитина взагалі що-небудь робити, щоб змінити те, що відбувається?

- Учні шкільного самоврядування підготували захоплюючу програму для вихованців табору. Разом співали, танцювали, декламували, плескали і стрибали – they were happy!

Кріошоу + Міні-Олімпійські ігри

- «Кріошоу» або «Шоу з рідким азотом» — це яскраве, креативне та інтерактивне дійство, до якого мали можливість долучитись і наші вихованці.

- Традиція Олімпійських ігор йде з Давньої Греції. Ми знаємо, що перші Олімпійські ігри були проведені в місті Олімпія понад 2700 років тому. Під час Олімпійських ігор проводяться змагання з багатьох видів спорту. Знамениті спортсмени вважають за честь брати участь в іграх. Олімпійські ігри дуже популярні і в нашому STEAM-таборі.

Театр + Шаховий турнір

- Казка «Українські переспіви» про дружбу Вовка і підстаркуватого сторожового Собаки Сірка у виконанні лялькового театру підняла настрій не лише дітям, а й дорослим.

- У багатьох країнах світу в останні роки помітно підвищився інтерес до дитячих шахів. Ця стародавня гра сприяє розвитку інтелекту дитини. І це не випадково. Давня гра має колосальний вплив на розвиток інтелекту і тих особистісних якостей дитини, які вкрай необхідні в сучасному світі.

 Englishactivities

Щоб розвивати  навички спілкування англійською мовою, ми організували Speaking Club – заняття, створене для того, щоб діти різного віку і рівнів , у формі гри , могли спілкуватися на різноманітні життєві теми , без утисків і скутості, практикуючи використання усної англійської мови.

Перейти до спискуВерсiя для друку