Головна  →  Новини  →  21 червня 2018

Київська МАН отримала диплом за участь у виставці-презентації «Зроблено в Києві»

Київська МАН отримала диплом за участь у виставці-презентації «Зроблено в Києві»

20 червня в приміщені Печерської райдержадміністрації очільник Печерського району Сергій Мартинчук урочисто вручив КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді», у особі директора Ірини Поліщук, диплом за участь у щорічній виставці «Зроблено в Києві». Вручення відбулося під час проведення розширеної Ради директорів промислових і науково-дослідних підприємств Печерського району – учасників виставки.

Під час промови голова райдержадміністрації відмітив доцільність використання різноманітних інноваційних технологій за найкращими світовими стандартами у процесі вітчизняного виробництва:

«Для модернізації української ринкової економіки, насамперед, необхідно орієнтуватися на якісні покращення. Впровадження у виробництво досягнень науково-технічного прогресу з урахуванням потужної матеріально-технічної бази безумовно забезпечить високий рівень конкурентоспроможності будь-якого підприємства.», - Сергій Мартинчук.

Нагадаємо, що цього року Київська МАН вперше долучилася до щорічної виставки-презентації продукції київських виробників «Зроблено в Києві» і зробила перший крок на шляху запровадження інноваційних розробок учнів у виробництво.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку