Головна  →  Новини районів  →  4 червня 2018

Відкриття пришкільних таборів у Голосіївському районі

Відкриття пришкільних таборів у Голосіївському районі

У День захисту дітей, 01 червня 2018 року, розпочав свою роботу дитячий табір відпочинку «Салют» з денним перебуванням на базі гімназії № 59 імені О.М. Бойченка міста Києва. 125 дітей відпочиватимуть у таборі протягом червня.

Під час урочистого відкриття вихованців привітала директор гімназії Антоненко Т.С., начальник табору Сапожник Н.І. Діти із великим задоволенням узяли участь у інтерактивній грі «Знайомство». Святковий настрій створили учасники гімназійних гурткових колективів: естрадно-циркової студії «Арлекіно» та ансамблю народного танцю «Усмішка сонця». А завершилось свято танцювальним флешмобом.

Ось і настало довгоочікуване літо - час здійснення дитячих мрій та відпочинку.
З нагоди Всесвітнього дня захисту дітей на базі школи І-ІІІ ступенів № 236 відбулося відкриття шкільного дитячого табору відпочину "Феофанія".

Табірна зміна відкривається.
Навколо дітвора посміхається.
Весела пора у нас починається,
Всі мрії нехай збуваються!

У День захисту дітей  01 червня цікавими, змістовними подіями відкрився дитячий табір відпочинку «Світлячок» на базі школи І-ІІІ ступенів №37 міста Києва. 46 вихованців табору відвідали «Велике свято для маленьких» у музеї Л.Українки. Відбулася зустріч з відомою сучасною українською письменницею Марією Брильовою, яка подарувала кожній дитині свою книгу з автографом «Крихта та її блискавичні мрії».  Дітей розважали клоуни, проводилися різноманітні майстер-класи. Для вихованців дитячого табору «Світлячок»  відбувся  святковий концерт з нагоди  його відкриття.

Перейти до спискуВерсiя для друку