КМДА Київська міська державна адміністрація


25 травня 2018

«Перші сходинки - творчі успіхи!»

«Перші сходинки - творчі успіхи!»

Перший виступ на великій сцені…. Це завжди хвилювання, відповідальність і великі очікування маленьких артистів. Він залишається в пам`яті дітей, батьків, педагогів назавжди…

24 травня 2018 року  напередодні Дня Києва та Дня столиці відбувся традиційний концерт  Центру дитячої та юнацької творчості Деснянського району міста Києва «Перші сходинки», на якому юні артисти, а це майже 400 дітей, робили  перші кроки до вершин мистецтва, а творчі колективи мали змогу продемонструвати свої прем’єрні номери.

Концерт відбувся у дитячому розважальному центрі Дрім Ленд. Сучасні та яскраві локації створювали неперевершену атмосферу дитячого свята. Культорганізатори ЦДЮТ підготували усім присутнім подарунок – цікаву розважальну програму від улюблених казкових героїв Анни та Ельзи.

На концерті були присутні і ті, хто в цей час відчував легкий сум, згадуючи, свої перші кроки на сцені багато років тому. Це вихованці, які віддали заняттям улюбленій справі десять і більше років – випускники ЦДЮТ. На них із заздрістю дивляться малюки, намагаючись у всьому наслідувати, з гордістю дивляться керівники та батьки, які багато років вкладали в своїх дітей всю свою любов і майстерність. Сьогодні 13 випускників отримували з рук директора ЦДЮТ Наталії Кібардіної  документи про позашкільну освіту.

Яскравий концерт, танцювальний марафон, різноманітні конкурси, безліч повітряних кульок запалили щастям очі  537 дітей, які мали змогу безкоштовно провести час у розважальному комплексі.

Нехай  перші кроки талановитих вихованців ЦДЮТ стануть гарним стартом до подальших творчих успіхів!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.