Головна  →  Новини  →  24 травня 2018

Розпочався І (районний) етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») серед закладів освіти Деснянського району

Розпочався І (районний) етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») серед закладів освіти Деснянського району

23 травня 2018 року в Деснянському районі міста Києва розпочато І (районний) етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») серед закладів освіти району.

Підтримати юних учасників гри завітали: начальник Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Тамара Постолюк, заступник начальника Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Олена Шурко, головний спеціаліст Департаменту освіти і науки молоді і спорту міста Києва Олександр Сергеєв, представник Деснянського районного в місті Києві військового комісаріату Віталій Шевченко.

З вітальним словом та побажаннями перемоги до учасників заходу звернулась начальник Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Тамара Постолюк.

Юні джури змагалися у різних конкурсах та змаганнях і продемонстрували добру підготовку, злагоджені командні дії, індивідуальні вміння.

Піднесений настрій, жага перемоги, відчуття дружнього плеча супроводжували всіх учасників змагань, а в цьому році це 42 рої.

Перейти до спискуВерсiя для друку