КМДА Київська міська державна адміністрація


17 травня 2018

Гра-квест "Аліса в країні чудес"для учнів 5, 6-х класівспеціалізованої школи №194 "Перспектива"

Гра-квест "Аліса в країні чудес"для учнів 5, 6-х класівспеціалізованої школи №194 "Перспектива"

Шкільне самоврядування спеціалізованої школи №194 "Перспектива" під керівництвом президента школи Волохової Надії  розробило та втілило в життя  грандіозний проект для учнів 5 та 6 класів - гру-квест "Аліса в країні чудес".

На задум авторів проекту на час проведення квесту школа мала перетворитися на справжню країну див, де мали оселитися персонажі ЛьюісаКерола. Адміністрація школи пішла назустріч учнівській ініціативі та підтримала проект. Результатом спільної роботи учнів та вчителів під керівництвом  Волохової Л.О. стали тематичні декорації та яскраві костюми для вчителів школи.

На станціях "У Аліси" (вчитель Братенко Н.В.), "У Червоної Королеви" (вчитель Косяк Л.Б.), "Зустріч зСиньою гусінню"(вчитель Гнатів О.Б.), "У Білої Королеви" (вчитель Лугинець Н.С.), "У Білого Кролика" (вчитель Сахно О.О.), "У Капелюшника"(вчитель Білошицька Ю.М.), "Чаювання у Соні" (вчитель Лисенко З.В.),  "УЧеширського Кота" (вчитель Палієнко Н.М.) команди представників від кожного класу відповідали на питання та виконували різні завдання. Для решти дітей у актовій залі  була влаштована цікава вікторина, де кожен клас виборював додаткові бали для перемоги.

Учні відповідали на питання вікторини, складали вірші, знаходили відмінності та змагалися за краще знання змісту твору "Аліса в країні чудес". У запеклій боротьбі перемогу серед 5 класів здобув 5-А клас, а серед шостих класів - 6-Б клас.

Діти отримали приємні враження, емоції, велике задоволення від гри – квесту та в подарунок смачний приз.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.