Головна  →  Новини  →  16 травня 2018

І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Святошинський район

І  етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Святошинський район

  11 – 12 травня 2018 року на водно-спортивній базі «Шквал» (о. Жуків) відбувся І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в Святошинському районі Києва.

Цьогоріч у Грі взяли участь 112 учасників із 14 закладів загальної середньої освіти, а саме: №№ 35, 50, 96, 162, 185, 206, 215, 222, 230, 235, 297, 288, 200, 198.

Гра  складалася з семи змагань та конкурсів, кожний з яких вимагав від учасників не тільки мужності, сили та витривалості, а й кмітливості та інтелекту. Конкурс строю та пісні «Впоряд», таборування «Бівак»,  туристсько-спортивна смуга перешкод, стрільба.  Прийшлися до вподоби  командам силові змагання в перетягуванні линви, які учасники сприймали найемоційніше.

У вікторині з першої медичної допомоги «Рятівник» дівчата і хлопці не тільки мали змогу проявити кмітливість в теоретичному блоці, а й позмагатись у накладання пов’язок, шини з підручного матеріалу   та транспортуванні потерпілого на ношах.

Викликала зацікавленість і  інтелектуальна гра‒вікторина «Відун»,  де учасники команди, отримавши завдання,  за картою-схемою,  повинні  були зорієнтуватися на місцевості, відшукати місце схову конверта з тестовими завданнями, на яке надати правильні відповіді у найкоротший час.

Після першого дня змагань усі учасники, керівники та організатори Гри зібралися біля великого вогнища, де співали патріотичні пісні і де панувала неймовірно дружня атмосфера.

За результатами проведення дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура»- 2018 перше місце виборола команда ЗЗСО № 235 ім. В. Чорновола, друге – ЗЗСО № 297 та третє ЗЗСО № 288, які нагороджені дипломами, медалями та кубками. 

Перейти до спискуВерсiя для друку