Головна  →  Новини районів  →  16 вересня 2014

Свято спорту у Дарниці

Свято спорту у Дарниці

  13 вересня  2014 року на площі перед Дарницькою РДА (вул. Кошиця, 11) відбулося районне спортивно-розважальне свято «Спортивна Дарниця» з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

        Організатор заходу – управління освіти Дарницької РДА. Свято стало заключним акордом у низки заходів, які проводилися в рамках Олімпійського тижня, а саме: шкільні спортивні свята, змагання та турніри з різних видів спорту, Олімпійський урок за участю відомих українських спортсменів та тренерів.       

       На суботнє свято були присутні учнівська, педагогічна та батьківська громадськість, мешканці району; учні, що досягли видатних спортивних досягнень у 2014 році, керівництво району та управління освіти.

       Всіх присутніх з Днем фізичної культури привітав керівник апарату Дарницької РДА  Роман Лелюк та нагородив 24 учнів та команди, які мають видатні спортивні досягнення у 2014 році листом-подякою голови ДРДА, вручив пам’ятну  відзнаку «Спортивна гордість Дарниці – 2014».

     Серед нагороджених:

-         золота призерка змагань із стрибків у висоту ІІ юнацьких Олімпійських ігор в місті Нанкін (Китай) учениця 11 класу спеціалізованої школи № 274 Левченко Юлія,

-         учень 11 класу ліцею «Наукова зміна» Воронцов Павло, який посів І місце у змаганнях з класичних шахів, швидких шахів та бліцу чемпіонату України серед юнаків. Павло  -  член команди України на чемпіонаті світу з шахів, який буде проходити з 18 по 30 вересня у Південній Африканській Республіці,

-         учень 6 класу Слов’янської гімназії Павленко Кіріл, який посів І місце на чемпіонаті Світу з Джун рі таеквандо,

-         учень 8 класу середньої школи № 111 Примаков Сергій, двократний чемпіон України з карате,

-         учениця 11 класу середньої школи № 160 Стойко Юлія, яка посіла І місце у чемпіонаті України з боксу,

-         учень 6 класу гімназії № 323 Задорожний Даніїл, який посів І місце у чемпіонаті України з карате,

-         учень 9 класу Скандинавської гімназії Клименко Олексій, переможець чемпіонату України з академічного веслування,

-         учень 7 класу гімназії № 323 Громов Єгор, який посів І місце у всеукраїнських змаганнях з кікбоксингу,

-         відділення плавання в ластах ліцею № 303 «Дарниця -303», 26 вихованців якого стали призерами всеукраїнських та міжнародних змагань з підводного плавання.

З видатними досягненнями юних спортсменів вітали: зразковий художній колектив хореографічний ансамбль «Країна танців» СШ № 274, хореографічний ансамбль  «Чародії»СШ № 314,  тріо «Шоу-біс»  гімназії «Діалог», учень ліцею № 303 Коновал Микита.

Під час показових виступів глядачі та гості свята мали можливість відзначити спортивні вміння та фізичну силу вихованців секцій:

- художньої гімнастики СДЮШОР № 3, що працює при СШ № 255,

- карате СК Бушикайан, що працює при ЗНЗ району,

- фехтування, що працює при СШ № 113,

- хортингу, що працює при СШ № 305,

- карате, яка працює при СЗШ № 266,

- тхеквандо, яка працює при СЗШ № 280,

- бойового гопака,

- футболу СШ № 329 «Логос»,

 та взяти участь у спортивно-танцювальний флешмобі від зразкового художнього колективу ансамблю сучасного танцю «Грація-денс» БДЮТ «Дивоцвіт».

Під час свята працював ярмарок національної атрибутики, виготовленої вихованцями та педагогами дошкільних та позашкільних навчальних закладів району.

Перейти до спискуВерсiя для друку