Головна  →  Новини районів  →  2 травня 2018

Голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук відвідав вихованців Дитячо-юнацької школи «Щасливе дитинство»

Голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук відвідав  вихованців Дитячо-юнацької школи «Щасливе дитинство»

Голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук відвідав найщасливіших дітей нашого району – вихованців Дитячо-юнацької школи «Щасливе дитинство» імені Миколи Коломійця.

Голова адміністрації Петро Онофрійчук оглянувши приміщення ДЮХС (а це костюмерні кімнатки, що зовсім маленькі, не такі, як у брендорвих будинків мод…., маленькі хореографічні зали, роздягальні, санітарні кімнати), прийняв рішення щодо відновлення робіт по реконструкції з прибудовою, робочий проект якої був створений ще у 2012 році.

У наші дні вміння танцювати, володіти власним тілом і укладати емоції в рух дуже цінується! А чи знаєте ви, як і де створюється танець? Хто вони - майстри хореографічної освіти вищого гатунку?

Сьогодні, дякуючи закоханим у свою справу, відданим працелюбам Ользі Побежимовій та Ользі Яценко, усьому колективу студії –  талановитим хореографам, які наполегливо і завзято навчають дітей основам танцю, дають можливість кожній дитині поринути у вир творчого піднесення, ми мали можливість побачити, як СТВОРЮЄТЬСЯ ПО КРАПЛИНЦІ: РУХ ЗА РУХОМ, НОСОЧОК ЗА НОСОЧКОМ, АКОРДИК ЗА АКОРДОМ, ЙОГО ВЕЛИЧНІСТЬ – ТАНЕЦЬ!

Без сумніву, хореографічна студія «Щасливе дитинство» - це невичерпне джерело творчості, таланту і натхнення, це хореографічна освіта вищого гатунку!

В дитячо-юнацькій хореографічній студії „Щасливе дитинство” працює 25 педагогів та акомпаніаторів, серед яких 3 керівника гуртка - Відмінники освіти України, 1 керівник гуртка - „Заслужений працівник культури”; провідні педагоги: Яценко О.Л. – художній керівник та постановник концертних номерів, Побежимова О.В., Гудзь Н.В., Анічкіна О.К., Невгадовська Л.А., Костелецька І .А., Пацунова Л.К.

Основною метою колективу  дбайливе ставлення до дітей та їх інтересів, зацікавлення дітей, залучення  до навчання хореографією, долучення до джерел народної творчості.

Перейти до спискуВерсiя для друку