КМДА Київська міська державна адміністрація


2 травня 2018

Підсумки тижня природничих наук в школі № 9

Підсумки тижня природничих наук в школі № 9

Цікаво, весело та креативно пройшов у школі № 9 Тиждень природничих наук. В школі цього тижня панував «творчий хаос» кольорів та насичено проходили різноманітні заходи, спрямовані на екологічне виховання: конкурси  малюнків, плакатів і віршів на тему: «Вода – це життя»; інформаційна блискавка «Гастрономічна географія»; лекторії «Райдужна терапія», «Абетка здоров'я».Також успішно пройшли загальношкільні акції–«Найкраще озеленення кабінету» (переможці 4-Г, 6-Б класи),  «Алея випускників» (для випускників 4,9,11-х класів), «Одягни зелене –врятуй планету!», «Збережи ліс, здай макулатуру!».

Вчителі кафедри провели відкриті уроки: «Гідроквест» у 5-Б класі (Чаркіна Н.Г.), урок-вікторину «Рекорди водних об'єктів» у 6-А класі (Короленко Г.І.).  Було проведено зустріч з волонтерською групою «Червоний Хрест» та громадською організацією «Здорове людство».

19 квітня відбулася загальношкільна ярмарка на підтримку благодійної акції «Допоможи Дитині Дихати». Учні і батьки проробили неймовірну роботу та зібрали колосальну суму – більше 20 000 гривень, які будуть спрямовані на придбання апарату штучної вентиляції легень AVEA в Інститут педіатрії, акушерства та гінекології України в місті Києві.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.