Головна  →  Новини районів  →  23 квітня 2018

«Я дар від серця принесу»

«Я дар від серця принесу»

«Роби добро і не чекай взаємності.»

Леонід С. Сухоруков

Тісна дружба упродовж багатьох років пов’язує колективи спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 277 з поглибленим вивченням англійської мови та Спеціальний навчально-виховний комплекс «Мрія» Деснянського району міста Києва.Адже милосердя – це добре співчутливе ставлення до інших.

Тому не дивно, що ініціатива учасників рою «Побратими» про проведення акції «Великодній подарунок дітям з особливим освітніми потребами»,  знайшла відгук в серцях  і учні 277 школи активно долучились до цієї доброї справи. Було зібрано неабияку кількість зошитів, ручок, олівців, фарб, розмальовок, книжечок  для учнів СНВК «Мрія».

В дні Великодніх свят (10 квітня) учасники рою «Побратими» навідались в гості до діток та спільно з членами дружини юних пожежних спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 277 з поглибленим вивченням англійської мови учням  СНВК «Мрія» показали інтерактивну виставу з дотримання правил пожежної безпеки, правил безпечної поведінки. В цікавій літературно-музичній формі малечі розповідали про правила поведінки на воді, правила користування газом у побуті, тощо. Учні СНВК «Мрія» активно відгукувались та із задоволенням брали участь у дійстві: відгадували загадки, підспівували акторам, щиро плескали в долоньки.  На заході панували атмосфера доброзичливості, взаєморозуміння та позитивного настрою. Діти виконали завдання намалювати малюнки з пожежної безпеки і з великим задоволенням отримали подарунки, які підготували їм учасники рою «Побратими».

У відповідь, «Побратими» отримали подяку від вдячних учнів та педагогічного колективу СНВК «Мрія».

Окрилені такою зустріччю, учні спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 277 з поглибленим вивченням англійської мови Деснянського району планують ще багато добрих та корисних справ.

Подяка учням та педагогам Спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 277 з поглибленим вивченням англійської мови

Перейти до спискуВерсiя для друку