Головна  →  Новини районів  →  20 квітня 2018

У Києві відбувся II зональний етап Фестивалю веселих та кмітливих юних пожежних

У Києві відбувся II зональний етап Фестивалю веселих та кмітливих юних пожежних

Триває один із найулюбленіших інтерактивних заходів школярів - Київський фестиваль веселих та кмітливих юних пожежних ім. Л.П. Телятнікова «Як тебе не спалити Києве мій?». Так, 19 квітня на базі школи № 230, що у Святошинському районі, відбувся другий зональний етап. Усі учасники фестивалю заздалегідь готувались до виступів, аби відіграти свої номери та справити найкращі враження на членів журі.

Нагадаємо, що Фестиваль КВК проходить в три етапи – районний, зональний та міський. За лідерство та право участі у міських змаганнях боролися у другом зональному етапі 3 команди, котрі проявили себе найкмітливішими та вибороли першість на районних етапах: команда «Кураж» гімназії № 179 Голосіївського району, «Бомб’ята» школи №258 Дніпровського району та «Вулик 230» школи № 230 Святошинського району.

Також варто зазначити, що окремо у конкурсі «Найкраща авторська пісня» брала участь команда «108 плюс» школи №108, що у Голосіївському районі столиці.

На учасників чекала боротьба у трьох конкурсах: «Візитка», «Домашнє завдання» та «Найкраща авторська пісня». Захід розпочався із конкурсу «Візитка», де учасники за три хвилини яскраво представили глядачам свої команди. У наступному конкурсі було оцінено авторські пісні, слова та музику яких діти склали самостійно або за допомогою керівника команди. Під час конкурсу «Домашнє завдання» всі учасники продемонстрували свої найкращі номери та у жартівливій формі розповіли глядачам про правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності. Також, було приділено увагу особливостям мужньої професії вогнеборця, яку хлопці та дівчата представили грайливо, але досить поважно.

У залі панувала позитивна атмосфера. Виступи усіх команд були на високому рівні, тож членам журі було досить важко обрати фаворитів. Через деякий час, по закінченню конкурсних програм усіх команд, було оголошено результати виступів команд. За результатами голосування третє місце посіла команда «Бомб’ята» Дніпровського району, другою стала команда «Вулик 230» Святошинського району, а переможцями ІІ зонального етапу Фестивалю веселих і кмітливих юних пожежних стала команда «Кураж» Голосіївського району, яка і пройшла до фінального етапу Міського фестивалю. А у конкурсі «Найкраща авторська пісня» журі було важко визначити найкращих виконавців і перемогу у цьому конкурсі розділили команда «108 плюс» Голосіївського району та «Вулик 230» Святошинського району.

Вітаємо усіх учасників другого зонального етапу КВК юних пожежних, а переможцям бажаємо впевненості у власних силах та наснаги у боротьбі за першість на міському етапі.

Перейти до спискуВерсiя для друку