КМДА Київська міська державна адміністрація


18 квітня 2018

Ярмарок вакансій у Київському університеті імені Бориса Грінченка

Ярмарок вакансій   у Київському університеті імені Бориса Грінченка

18 квітня 2018 року у Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулася Ярмарка вакансій для освітян столиці.

Захід пройшов за участю голови постійної комісії Київської міської ради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Ганни Старостенко, директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Олени Фіданян, ректора Київського університету імені Бориса Грінченка Віктора Огнев’юка, а також начальників управлінь освіти районних в місті Києві державних адміністрацій, працівників кадрових служб управлінь освіти, керівників закладів освіти міста Києва та випускників Університету.

Основною метою проведення Ярмарки вакансій було працевлаштування випускників до закладів освіти міста Києва, бо саме освічені, всебічно розвинені, відповідальні випускники і патріоти, спроможні працювати в Новій українській школі.

Учасники заходу та випускники Університету працювали на чотирьох локаціях, де обмінялися думками щодо питань Нової української школи. Під час свого виступу випускники показали свої вміння та навички, які здобули під час навчання в Київському університеті імені Бориса Грінченка для роботи, а керівники закладів освіти – досягнення та здобутки закладу освіти міста Києва.

Українська школа буде успішною, якщо до неї прийде саме успішний учитель.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.