КМДА Київська міська державна адміністрація


16 квітня 2018

Кожна школа отримала інформацію з Реєстру про майбутніх першокласників

Кожна школа отримала інформацію з Реєстру про майбутніх першокласників

Шановні батьки, віднині вам не потрібні ніякі довідки, що підтверджують місце проживання, якщо інформацію про вашу дитинузанесено до реєструтериторіальної громади міста Києва. На вас чекають у школі!

До витягу з реєстру включено інформацію про дітей 5 - 7-річного віку у розрізі кожної школи, з яких 24,5 тисячі - потенційні майбутні першокласники.

За попередніми даними, що надійшли від районних управлінь освіти, очікуємо на навчання 34 тисячі першокласників. Маємо вільні місця для дітей, що не внесені до реєстру. На перелік документів, що підтверджуватимуть місце проживання дітей та порядок зарахування на вільні місця, найближчим часом отримаємо від Міністерства освіти і науки України.

До уваги батьків!

Прийом документів для зарахування дітей до перших класів закладів освіти, за якими закріплена територія обслуговування, буде здійснюватися у терміни, визначені Міністерством освіти і науки України.

У рамках вступної кампанії до перших класів Департамент запроваджує щоденне інформування громадськості, що допоможе зорієнтуватися батькам у питання зарахування дітей до школи.

Телефони «гарячої» лінії: (044) 279 14 46; (044) 279 35 26; (044) 279 70 69.

 

 

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.