Головна  →  Новини районів  →  11 вересня 2014

Із року в рік лідерів скликає вересневий збір! Деснянський район

Із року в рік лідерів скликає вересневий збір! Деснянський район

З 04 по 08 вересня 2014 року в Культурно-оздоровчому центрі  «Пролісок»  відбувся XII навчально-оздоровчий збір лідерів учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва під гаслом «Ми різні – і в цьому наше багатство, ми єдині – і в цьому наша сила!» В зборі взяли активну участь лідери учнівського самоврядування Деснянського району міста Києва.

Під час проведення круглого столу-презентації «Добро починається з тебе» президент Ради лідерів учнівського самоврядування Деснянського району Костенко Максим презентував проект «Запали вогонь надії», який спрямований на підтримку українських військових в зоні АТО,  прикордонників, сімей загиблих, поранених. На вечірній програмі «Мріє дитина лідером стати..» деснянці продемонстрували свої таланти. 

На творчому вечорі«І допоки наша пісня лине, буде Україна на Землі»лідери учнівського самоврядування Деснянського району продемонстрували літературно-музичну композицію, яка надихнула всіх присутніх на віру в світле майбутнє незалежної України.

Лідери учнівського самоврядування Деснянського району організували урочисте закриття навчально-оздоровчого збору лідерів учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва «Лідер - 2014».

Усі учасники XII навчально-оздоровчого збору лідерів учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва донесуть творчі напрацювання досвід, здобутий під час проведення збору, до учнівських колективів та спільно працюватимуть над реалізацією нових ідей та планів.

Перейти до спискуВерсiя для друку