КМДА Київська міська державна адміністрація


13 квітня 2018

Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям закладах освіти Деснянського району

Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям закладах освіти Деснянського району

12 квітня 2018 року в Деснянській районній в місті Києві державній адміністрації відбулась установча нарада щодо реалізації розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 30 листопада 2017 року № 1522 "Про будівництво футбольних полів зі штучним покриттям".

Нарада відбулася за участю  заступника голови Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Алєксєєнко І.М., першого заступника  директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Челомбітько В.Ю., заступника начальника Управління освіти Шурко О.В.,  директора КП “Житло-Сервіс”  Бовсуновського  С.В., директорів закладів освіти району.

 Під час наради відбулася презентація  спільного проекту  Федерації футболу України та Департаменту освіти і науки, молоді та спорту«Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям закладах освіти Деснянського району», який буде реалізовано в одинадцяти закладах освіти.

Відкриті майданчики для гри у міні-футбол будуть мати покриття зі штучної трави, яка виготовлена в Україні, та є екологічно безпечною. Розміри майданчика 22 м х42 м оптимально підібрані для організації освітнього процесу як в урочний так і позаурочний час.

Початок роботи з реконструкції шкільних майданчиків визначено з квітня 2018 року.

Під час проведення наради обговорено питання дотримання техніки безпеки під час проведення робіт з реконструкції, визначено відповідальних осіб щодо співпраці будівельних організацій та адміністрацій закладів освіти, схвалено місця розташування майданчиків для гри у міні - футбол.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.