Головна  →  Новини районів  →  13 квітня 2018

Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям закладах освіти Деснянського району

Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям закладах освіти Деснянського району

12 квітня 2018 року в Деснянській районній в місті Києві державній адміністрації відбулась установча нарада щодо реалізації розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 30 листопада 2017 року № 1522 "Про будівництво футбольних полів зі штучним покриттям".

Нарада відбулася за участю  заступника голови Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Алєксєєнко І.М., першого заступника  директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Челомбітько В.Ю., заступника начальника Управління освіти Шурко О.В.,  директора КП “Житло-Сервіс”  Бовсуновського  С.В., директорів закладів освіти району.

 Під час наради відбулася презентація  спільного проекту  Федерації футболу України та Департаменту освіти і науки, молоді та спорту«Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям закладах освіти Деснянського району», який буде реалізовано в одинадцяти закладах освіти.

Відкриті майданчики для гри у міні-футбол будуть мати покриття зі штучної трави, яка виготовлена в Україні, та є екологічно безпечною. Розміри майданчика 22 м х42 м оптимально підібрані для організації освітнього процесу як в урочний так і позаурочний час.

Початок роботи з реконструкції шкільних майданчиків визначено з квітня 2018 року.

Під час проведення наради обговорено питання дотримання техніки безпеки під час проведення робіт з реконструкції, визначено відповідальних осіб щодо співпраці будівельних організацій та адміністрацій закладів освіти, схвалено місця розташування майданчиків для гри у міні - футбол.

Перейти до спискуВерсiя для друку