КМДА Київська міська державна адміністрація


10 квітня 2018

Твої чотирилапі друзі

Твої чотирилапі друзі

Усі ми любимо тваринок та не всі знають як правильно за ними доглядати, не знаємо як поводити себе із безпритульними, бродячими котами чи собаками… З метою формування  екологічної свідомості  учнів, прищеплення їм почуття любові до природи  рідного краю, бережливого ставлення до тварин 6 квітня до школи І-ІІІ ступенів № 212 Деснянського району міста Києва завітала лектор Катерина із Благодійної організації «Благодійний фонд «Щаслива лапа» (Happy Paw) – фонд, який з 2012 року ефективно вирішує проблеми безпритульних тварин в Україні. Катерина розповіла про різнопланову діяльність фонду. Учні дізналися, що існують такі проекти:

1. «Опіка», у рамках якого Фонд надає підтримку їжею та медикаментами 17 притулкам у Києві та Київській області;

2. «Влаштування» спрямований на пошук нових власників для безпритульних собак;

3. «Пошук собак» допомагає власникам у пошуку загублених собак. Для цього на сайті фонду функціонує Всеукраїнська база загублених і знайдених домашніх собак; 

4. «Біоетика» направлений на просвітницьку роботу серед учнівської та студентської молоді;

5. «Пропаганда» ставить перед собою завдання інформування суспільства щодо правильних та гуманних шляхів вирішення проблеми безпритульних собак.

Учні  зацікавилися темою тварин, що залюбки ділилися розповідями про своїх домашніх улюбленців та виявили бажання долучитися до акцій благодійного фонду.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.