Головна  →  Новини  →  22 березня 2018

Про проведення щорічного загальноміського конкурсу на отримання грантів Київського міського голови у галузі освіти

Про проведення щорічного загальноміського конкурсу на отримання грантів Київського міського голови у галузі освіти

 З 01 березня по 06 квітня 2018 року – проведення щорічного загальноміського конкурсу проектів на отримання грантів Київського міського голови за напрямами «Здорова дитина», «Чуйне серце», «Заклад з ідеєю», «Перспектива освіти».

14 березня 2018 року завершено прийом заявок на участь у конкурсі. Заявки від учасників конкурсу передано на розгляд конкурсній комісії з визначення переможців щорічного загальноміського конкурсу;

На отримання грантів Київського міського голови подано 38 заявок за такими напрямами:

-         «Здорова дитина» - 7 заявок.

-         «Перспектива освіти» - 9 осіб.

-         «Заклад з ідеєю» - 13 осіб.

-         «Чуйне серце» - 9 осіб.

ІНФОРМАЦІЙНО. Гранти Київського міського голови – це цільові кошти, що надаються на конкурсній основі навчальному закладу, педагогічному працівникові навчального закладу для реалізації заявленого проекту у галузі освіти. Гранти Київського міського голови надаються на впровадження нових освітніх проектів.

З метою стимулювання та заохочення суб’єктів освітньої діяльності до використання інноваційних підходів розвитку освіти в місті Києві у 2016 році вперше запроваджено щорічний загальноміський конкурс на отримання грантів Київського міського голови у галузі освіти за напрямами: «Здорова дитина», «Перспектива освіти», «Заклад з ідеєю», «Чуйне серце».

-       Грант Київського міського голови "Здорова дитина" призначається дошкільному навчальному закладу міста Києва та педагогічному працівнику дошкільного навчального закладу за оздоровчо-фізкультурну роботу.

-   Грант Київського міського голови "Чуйне серце" призначається навчальному закладу (серед дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва) та педагогічному працівнику дошкільного та загальноосвітнього навчального закладу за інноваційний підхід до організації роботи з дітьми з особливими потребами та втілення ідей рівноправності, толерантності, індивідуальності при задоволенні індивідуальних запитів кожної дитини.

-       Грант Київського міського голови "Заклад з ідеєю" призначається дошкільному, загальноосвітньому, позашкільному та професійно-технічному навчальним закладам міста Києва комунальної форми власності на підтримку творчої активності педагогічних колективів за інноваційний підхід до управлінської діяльності, розробки та впровадження цілісної інноваційної концепції розвитку навчального закладу.

-    Грант Київського міського голови "Перспектива освіти" призначається вчителям та вихователям за інноваційний підхід до освітніх напрямів у навчальних закладах міста Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку