Головна  →  Новини районів  →  5 березня 2018

Методичний хакатон для фізиків

Методичний хакатон для фізиків

                  27 лютого 2018 року в спеціалізованій школі з поглибленим вивченням інформаційних технологій № 52 відбувся методичний хакатон «Інформаційно-комунікаційні технології на уроках фізики та астрономії.» Усім учасникам  був забезпечений  доступ до комп’ютерів та інтернету. Під час цього заходу була презентація технік і методик використання ІКТ на уроках фізики та астрономії такими вчителями:

  • Волошен Олександр Леонтійович, учитель фізики ліцею «Престиж» - показав роботу в програмі Leaming App. На сайті доступна велика база завдань, розроблених учителями з різних країн для усіх предметів шкільної програми. Кожен із ресурсів можна використати на своєму уроці, змінити під власні потреби, розробити схожий чи зовсім інший навчальний модуль. Ознайомив учасників із методикою використання QR-кодів для оцінювання знань учнів.
  • Бондарчук Ірина Василівна, вчитель фізики Авіакосмічного ліцею НАУ – представила методику використання QR-кодів для оцінювання знань учнів із використанням смартфонів, айфонів та інших гаджетів. Також показала роботу з mozaik educftion.
  • Тернавська Світлана Миколаївна, вчитель фізики СШ № 52 – ознайомила при сутніх зі своїм досвідом створення відеофільмів у програмі Comtazia studio, а також використання навчальних ігор через програму Kahoot.
  • Білоросюк Ірина Петрівна, вчитель фізики Юридичного ліцею НАВСУ продемонструвала методику створення власних сайтів.

      Кожен учитель фізики (учасник хакатону) мав можливість побачити й почути від колег як можна скористатися тією чи іншою програмою, мали змогу попрацювати в них та запозичити собі, тобто стати хакером на добровільних засадах.

      Учителям було цікаво, сучасно і корисно!

Перейти до спискуВерсiя для друку