Головна  →  Новини  →  23 лютого 2018

Відновлений садочок у Святошинському районі прийме понад 220 дітей – Ганна Старостенко

Відновлений садочок у Святошинському районі прийме понад 220 дітей – Ганна Старостенко

Київрада проголосувала за відновлення дошкільного комунального закладу № 179 за адресою: вул. Якуба Коласа, 19-А. Наразі місто завершує капітальний ремонт будівлі, тож найближчим часом діти зможуть відвідувати відновлений садочок. Про це повідомила голова постійної комісії Київської міської ради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Ганна Старостенко.

«18 років тому цей садочок був закритий, а в його приміщенні був розміщений Міський центр зайнятості. Після капітального ремонту та облаштування всім необхідним садочок відкриють для відвідування більше ніж 220 дітей, де працюватимуть 60 працівників. Очевидно, що житловий масив із інтенсивною забудовою Борщагівка дуже потребує цього закладу, і докладено багато зусиль, щоб відкрити його якнайшвидше», – повідомила голова комісії.

Вона додала, що з бюджету міста на капітальне відновлення та забезпечення всім необхідним було виділено 34,6 мільйонів гривень.

Також Ганна Старостенко зазначила, що відновлення закритих колись комунальних закладів – це частина плану міста з розширення мережі комунальних дошкільних закладів. Загалом з 2017 року відновлено роботу 8 таких закладів.

«Повернення садочків – це доволі складний і довготривалий процес, пов’язаний із виселенням орендарів та відновленням цільового призначення, адже за роки оренди приміщення були істотно перебудовані», – пояснила Ганна Старостенко.

Перейти до спискуВерсiя для друку