Головна  →  Новини районів  →  21 лютого 2018

Районний семінар-тренінг для вчителів іноземної мови «Особливості підготовки до ЗНО (частина «Аудіювання») та розкриття творчого потенціалу в процесі вивчення іноземних мов»

Районний семінар-тренінг для вчителів іноземної мови «Особливості підготовки до ЗНО (частина «Аудіювання») та  розкриття творчого потенціалу в процесі вивчення іноземних мов»

У НВК «Потенціал» відбувся районний семінар-тренінг для вчителів іноземної мови «Особливості активізації творчого потенціалу учнів під час навчання іноземних мов. Підготовка до ЗНО з англійської мови».

Мета семінару: познайомити вчителів з методичними прийомами під час підготовки старшокласників до ЗНО з англійської мови, поділитися ефективними методами розкриття творчого потенціалу учнів при вивченні іноземних мов, познайомити вчителів району з діяльністю НВК «Потенціал».

 Гостем семінару-тренінгу був Кріс Кербі (Kris Kirby), методист Міжнародного освітньо-методичного центру Дінтернал-Книга. Кріс Кербі родом із Великобританії, має досвід викладання англійської мови в 6 різних країнах. Він у легкій та цікавій формі представив тему «Успішне формування іншомовної аудитивної компетенції учнів старших класів під час підготовки до ЗНО 2018 з англійської мови».

Зубик С.П., заступник директора з науково-методичної роботи познайомила присутніх з роботою навчального закладу, основними особливостями і принципами роботи, розповіла про роботу педагогічного колективу у експериментах та проектах Всеукраїнського і регіонального значення. Циганенко Т.В., вчитель англійської мови, представила роботу кафедри. Презентація містила візитівки вчителів, напрямки роботи шкільного методичного об’єднання, форми, методи та прийоми, які використовуються на уроках, про традиційні позаурочні заходи та ін. Тимощук М.С., вчитель грецької мови, розповіла про позаурочну діяльність з грецької мови, познайомивши присутніх з заходами, присвяченими Дню незалежності Греції, роботою шкільного літнього мовного табору, семінару «О спорт, ти – мир!», різдвяним колядуванням у Посольстві Греції в Україні. І на завершення свою доповідь «Музика і пісні у вивченні мови» представила Зайцева Л.Б., вчитель англійської мови. Заключне слово було надане Бондар Н.П., методисту НМЦ.

Перейти до спискуВерсiя для друку