Головна  →  Новини  →  8 вересня 2014

Від молодіжного лідерства до громадянського суспільства

Від молодіжного лідерства до громадянського суспільства

6 вересня 2014 року був визначений учасниками навчально-оздоровчого збору лідерів учнівського самоврядування Києва Днем миру. Саме в цей день лідери учнівського самоврядування підвели підсумки щорічної загальноміської конференції старшокласників «Від молодіжного лідерства до громадянського  суспільства».
В рамках програми заходу були презентовані результати секційних засідань районних рад самоврядування. Гостями конференції стали члени ГО "І інціативна група організацій "Допомога армії України", яким лідерами було передано кошти у сумі 2122 грн., зібраних під час благодійного концерту, листи для бійців та паперові журавлики, зроблені дітьми Києва. На конференції були присутні діти з окупованого Луганська. Підготовлений проект рішення загальноміської конференції буде покладено в основу роботи УЛК 2014-2015 н. р.

Рішення
конференції старшокласників м. Києва
«Від молодіжного лідерства до громадянського суспільства»
6 вересня 2014 року
Ми, представники Учнівської ліги Києва, підбиваючи підсумки міської конференції «Від молодіжного лідерства до громадянського суспільства», вважаємо, що роль учнівського самоврядування у формуванні патріотизму, національної гідності та свідомості учнівської молоді, розповсюдженні позитивного досвіду соціально-значущої діяльності серед однолітків є важливою і дієвою, тому прагнемо реалізовувати свої пропозиції та залучати до своєї роботи всіх, хто здатен допомогти у вирішенні цієї проблеми.

Враховуючи пропозиції та виступи ПРОПОНУЄМО: 
1. Запровадити постійно діючий благодійний проект «Добро починається з тебе», спрямований на підтримку української армії в зоні АТО, допомогу дітям-переселенцям зі Сходу країни та АР Крим. 
2. Сприяти реалізації спільних соціальних проектів з громадськими організаціями – партнерами, презентованих на круглому столі «Добро починається з тебе».
3. Створити Довідник лідера «Самоврядування від А до Я» для узагальнення досвіду діяльності Учнівської ліги Києва, навчання новообраних лідерів учнівського самоврядування;
4. Сприяти реалізації проекту «Влада, яка чує дітей» в районах столиці.
5. Започаткувати проведення майстер-класів від батьків для лідерів учнівського самоврядування «Секрет мого успіху»; 
6. Продовжити реалізацію проекту «Kyiv Studies Exchange» спільно з представниками громадської організації «MoKoLaD». 
7. Організувати низку дозвіллєвих заходів для дітей та їхніх батьків, що знаходяться у складних життєвих обставинах.
Перейти до спискуВерсiя для друку