Головна  →  Новини  →  7 лютого 2018

День безпечного Інтернету в рамках тижня інформатики в школі І ступеня №268 Оболонського району м. Києва

День безпечного Інтернету в рамках тижня інформатики в школі І ступеня №268 Оболонського району м. Києва

В рамках традиційного щорічного тижня інформатики в школі І ступеня № 268 Оболонського району м. Києва проводились заходи щодо безпечного використання Інтернету, адже 6 лютого 2018 року у світі відзначається День безпечного Інтернету під гаслом "Створюй, спілкуйся та поважай : кращий Інтернет починається з тобою ", з метою залучити до дій кожного, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів.

Вчителем інформатики Клочко Оленою Валеріївною  в актовій залі школи проведено захід до Дня безпечного Інтернету  для учнів 2-4 класів: діти переглянули мультфільми «Нові корисні підказки. Увага! Інтернет!», " Безпечний Інтернет. Найжахливіший тиждень

Петрика", дізналися більше про Інтернет-культуру, пригадати правила Інтернет спілкування та дали обіцянки їх дотримуватись, а також познайомилися з цікавими, а головне, безпечними Інтернет-ресурсами.  Вчителем розроблені та роздані пам'ятки для учнів та їх батьків про дотримання правил безпечного користування Інтернетом. 

На стенді в кабінеті інформатики поновлено інформаційний куточок " Безпека в Інтернеті", а в усіх класних куточках "Інформація для батьків" розміщенні  "Правила безпеки для дітей та їх батьків в Інтернеті ". На уроках інформатики протягом тижня вчителем Клочко О.В. введено інформаційну хвилинку « 6 лютого 2018 року - День безпечного Інтернету ». Також в рамках тижня інформатики проведено конкурси малюнків серед учнів 2 класу " Комп'ютер у моєму житті",  3 класу " Комп'ютер - помічник", 4 класу " Безпека в Інтернеті".

 

Перейти до спискуВерсiя для друку