Головна  →  Новини районів  →  5 вересня 2014

Навчальнo-оздоровчий збір лідерів учнівського самоврядування міста Києва кличе всіх у «Пролісок»!

Навчальнo-оздоровчий збір лідерів учнівського самоврядування міста Києва кличе всіх у «Пролісок»!

4 вересня 2014 року стартував навчальний збір лідерів учнівського самоврядування Києва, який цього року проводиться на базі культурно-оздоровчого центру «Пролісок», що у Конча-Заспі.

Учасниками збору стали 28 учнів 7-11 класів закладів освіти Дніпровського району: лідери учнівських комітетів, парламентів, клубів та інших структур самоврядування шкіл. Серед мальовничих пейзажів та  кришталево чистого повітря старшокласники проведуть п’ять днів у поєднанні активного відпочинку, творчості та реалізації дитячих ініціатив.

Урочистості з нагоди від’їзду лідерів навчальних закладів Дніпровського району відбулися на території управління освіти.

Наталія Іваніна, начальник управління освіти, привітала учасників збору та побажала гідно представляти Дніпровський район, повернутись з новими ідеями та силами для їх реалізації. Старшокласників підтримали і батьки. Голова об'єднання батьків школярів Дніпровського району Оксана Мерінова побажала лідерам яскравих і незабутніх вражень, а кожен день збору щоб був наповнений цікавими заходами. На добру згадку про навчально-оздоровчий збір 2014 року головам рад шкільного самоврядування  було вручено пам'ятні медалі.

Лідери упевнені, що цьогорічний навчально-оздоровчий збір стане школою справжнього лідерства. Цей збір – особливий, і проходитиме він під гаслом «Наша Україна – єдина країна!». Президент РОС «Дніпро» Анастасія Любящева, звертаючись до лідерів, зазначила: «Нам навчатись й працювати на рідній землі, для того, щоб зробити її сучасною, розвиненою європейською державою. Прикладом для нас є подвиги справжніх патріотів, які віддали всі свої сили та навіть життя за те, щоб зберегти для нас ЄДИНУ КРАЇНУ».

Програмою, яку складали президенти районних рад, передбачено презентацію та реалізацію найважливіших благодійних проектів та програм: допомоги бійцям АТО, дітям-біженцям, вимушеним переселенцям, активізації волонтерського руху серед рад  учнівського самоврядування, їх співпраці з молодіжними організаціями.

Триватиме зліт юних активістів до 8 вересня. 

Фото

Перейти до спискуВерсiя для друку