КМДА Київська міська державна адміністрація


22 січня 2018

Роль вчителя інформатики в контексті формування Нової української школи

Роль вчителя інформатики в контексті формування Нової української школи

19 січня 2018 року в СШ №16 відбувся районний семінар-практикум для молодих вчителів інформатики на тему «Роль вчителя інформатики в контексті формування Нової української школи».

Практичний семінар організувала і провела методист Методичного центру інформаційних технологій в освіті д.пед.н. Литвинова Світлана Григорівна.

Методичну скарбничку презентувала вчитель вищої категорії Людмила Анатоліївна Ряднова.

З молодими вчителями були розглянуті такі питання: формування цифрового освітнього простору вчителя; зміст, дизайн, анімаційне наповнення сайту вчителя, цифрове портфоліо,  організація інноваційного освітнього простору як складової  формування Нової української школи.

Учителі інформатики виконали такі практичні завдання: аналіз та розробка сайту вчителя, створення календарно-тематичного планування в середовищі Office 365, формування портфоліо вчителя з використанням сервісу OneNote.

Молоді вчителі також підняли питання про оновлення парку комп’ютерної техніки, отримання ліцензійного програмного забезпечення, порушили питання про використання комп’ютерної техніки за моделлю «тонкий клієнт».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.