КМДА Київська міська державна адміністрація


22 грудня 2017

У закладах освіти з інклюзивною формою навчання Святошинського району формують фундаментальні цінності людства

У закладах освіти з інклюзивною формою навчання  Святошинського району формують фундаментальні цінності людства

Генеральною Асамблеєю ООН «солідарність» визначено однією з фундаментальних цінностей людства. В усьому світі Міжнародний день солідарності людей святкують 20 грудня.

Заклади освіти Святошинського району не залишають без уваги такий важливий день, адже солідарність – єдність переконань і дій, взаємодопомога та підтримка. Саме такі якості і дії є грунтовними для реалізації моделі «освіта для кожного».

Педагоги закладу загальної середньої освіти № 205 з інклюзивною формою навчання Святошинського району визначають соціальну відповідальність, як важливу рису суспільного розвитку. Саме тому, 20 грудня, до Міжнародного дня солідарності людей, на виховних годинах з учнями 2 і 3 класів (у тому числі з інклюзивною формою навчання), організовано бесіди морально-етичного змісту, інтерактивні ігри та флешмоб «Один за всіх, і всі – за одного».

Педагоги Святошино визначають солідарність, як універсальну цінність, важливу для реалізації якісної інклюзивної освіти, формування у спільноти школи взаємоповаги та відповідальності один за одного!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.