Головна  →  Новини  →  20 грудня 2017

Конференція «Спілкування без кордонів» за участю навчальних закладів-учасників проекту «Асоційовані школи ЮНЕСКО» у гімназії «Троєщина»

Конференція «Спілкування без кордонів» за участю навчальних закладів-учасників проекту «Асоційовані школи ЮНЕСКО»  у гімназії «Троєщина»

У гімназії «Троєщина» Деснянського району міста Києва відбулась    міська конференції «Спілкування без кордонів» за участю навчальних закладів-учасників проекту «Асоційовані школи ЮНЕСКО».

Метою заходу був обмін досвідом участі шкіл у міжнародних проектах, використання сучасних технологій у навчанні та співпраця підлітків під час роботи над глобальними проектами.

Здобувачі освіти ділились досвідом використання останніх технологій, які для них стали звичною щоденною справою, а саме:

-         навчання і спілкування у віртуальному динамічному англомовному  мовленнєвому середовищі DeNet, створеному здобувачами освіти разом із вчителями для вивчення англійської;

-    власний віртульнй клас на американській платформі Wiki Spaces з доступом з домашнього комп'ютера чи з мобільного телефону для   виконання завданнь;

-         гімназійний міжнародний майданчик Wiki TV для спілкування з підлітками світу і деліберації суперечливих тем;

-         доступ до платформи IEARN і робота в проектах у міжнародній команді з 10 учасниками IEARN одночасно;

-         доступ та навчання на англомовній платформі FutureLearn кращих університетів світу;

-         власна англомовна візитка гімназії "Troyeshchyna Land"

 Цікаво було почути представників інших шкіл, побачити вогник зацікавленості в їх очах, розуміння проблем і готовність до змін.

 У заході прийняло участь 7 шкіл ПАШ ЮНЕСКО- гімназія «Троєщина», школа №118 "Всесвіт", гімназія міжнародних відносин № 323, Ліцей міжнародних відносин №51, Гімназія № 191 ім. П.Г.Тичини з поглибленим вивченням іноземних мов, гімназія «Києво Могилянський колегіум», Гімназія № 39 І-ІІІ ступенів імені гетьмана України Богдана Хмельницького.

Перейти до спискуВерсiя для друку